HERKEN JE DIT?

Onrustig? Benauwd? Kortademig? Hartkloppingen? Licht in het hoofd? Druk op de borst? Tekort aan lucht? Klik dan op onderstaande video!

Meet hier je adem-conditie

Om zeker te weten of je wel of niet hyperventileert kun je hier een testje doen zodat je binnen 1 minuut weet wat jou adem conditie is.

Professioneel

Na jaren onderzoek is er een systeem ontwikkeld dat professioneel jou kan helpen je ademhaling in balans te brengen. Stap voor stap begeleiding in een bewezen systeem.

Ervaren

Ruim 10 jaar ervaring met persoonlijke begeleiding door Dennis Huizenga. Honderden mensen een op een,  duizenden mensen wereldwijd geholpen door de Buteyko methode. 

Betrouwbaar

Wetenschappelijke onderbouwing en de ervaring van vele jaren maken dit systeem als een zeer betrouwbaar geheel. De praktijk van Upgrade jezelf heeft kwaliteit en betrouwbaarheid heel hoog in het vaandel staan.

100% niet tevreden garantie

Bevalt het product je niet voor 100%? Geef dat binnen 10 dagen aan en je krijgt van ons 100% het aanschafbedrag retour zonder vragen te stellen.

NEEM ACTIE

Schrijf je in en ontvang gratis "DE TOP 10 PRODUCTEN TE VERMIJDEN bij hyperventilatie"

Artikel 17 blz. incl. video voor een gezond ontbijt.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.