New mental coaching

Een nieuwe mindset

Een andere staat

Een ander zijn

ga naar upgradejezelf.nl Online cursus

Benauwd, onrustig of moeite met concentreren?

Check gratis je ademconditie online. Binnen 1 minuut weet je het.

Check gratis je ademconditie

Welkom

Dennis Huizenga geeft een korte uitleg wat New Mental Coaching inhoudt.

Een upgrade van jezelf

De gekte van de dag, de drukte.... ken je die? Een nieuwe mindset, een nieuwe approach... een interessante vraag hierin is: Waar voedt jij jezelf mee op een dagelijkse basis?

  • Wat je eet en drink ligt voor de hand ...
  • Wat zijn jouw gedachten?
  • Wat zijn de impulsen van jou omgeving?
  • Wat zijn je overtuigingen en voorwaarden?
  • Wat is je innerlijke verhaal?
  • Je ademhaling?

Dit tezamen creëert letterlijk als figuurlijk jou zijn. Als je dit gaat aanpakken zal niet alleen jou ervaringen anders worden maar ook zal dit jou leven gaan veranderen. 

Wil je verandering? Maak de eerste stap door contact op te nemen.

Mindset

Alleen met de juiste mindset zul je balans ervaren, preventief met je gezondheid bezig kunnen zijn of je prestatieniveau kunnen boosten.

Voeding

Ze zeggen wel eens je bent wat je eet.... m.a.w. je zult worden wat je eet, letterlijk gaan je cellen zich voeden met datgene je eet.

Ademhaling

"Ademhaling is de meest onderschatte tool voor een gebalanceerd zijn en spirituele bewustwording", Dennis Huizenga.

Bewust-zijn

Bewust-zijn de overtreffende trap na een zg. mindfulness staat. Leer bewust te worden van deze staat en haal het beste uit jezelf.

Hoogste ziektecijfers ooit gemeten

Elke dag moeten we meer informatie dan ooit verwerken. Daarbij stellen we voortdurend hogere eisen aan onszelf, eten steeds ongezonder en zijn we overwegend meer in het denken dan het voelen bezig. Druk zijn lijkt hoe langer hoe meer een compliment te zijn i.p.v. een bewustwording dat dit mogelijk beter anders kan. Gevolg is dat we ons langzaam maar zeker in disbalans brengen. Burn-out, overspannen, onrust, angsten, hyperventilatie, slechte concentratie, overgewicht, weinig energie... het zijn maar wat symptomen van onze huidige leefomgeving.

Momenteel zijn cijfermatig de hoogste cijfers ooit aangetoond (2019) waarbij o.a. 18% van de werkzame mensen een burn-out zal krijgen, 1 op de 5 mannen prostaat kanker zal krijgen, 1 op de 4 vrouwen borstkanker (bron: IKNL), ruim 65% zal ouderdomssuiker ontwikkelen etc etc. Dus m.a.w. we worden een stuk ouder dan 50 jaar geleden maar ons gemiddelde chronisch zieke periode is 25 a 30 jaar!

Preventief of ziekte bestrijdend bezig zijn om je gezondheid te hanteren is bijna een must. New mental coaching helpt jou met de inzichten te verkrijgen om een meer gebalanceerd leven te leiden.

Vraag of opmerking?

Wil je direct een antwoord op je vraag? Bel dan direct naar 0623163943

Of mail door op onderstaande knop te drukken.

Stuur e-mail

(new) Mental coaching

Mental coaching is een term die afkomstig is uit de Amerikaanse sportwereld. Vanuit de sportwereld is het doorontwikkeld naar een meer algemeen geaccepteerde term voor persoonlijke/geestelijke begeleiding.

Mental coaching heeft een groot werkgebied voor een breed spectrum van mogelijkheden in begeleiding.

Neurologische wetenschappen en inzichten hebben ons al tientallen jaren een schat aan informatie opgeleverd hoe wij als mens in de basis functioneren. Veel zaken zijn verbonden aan een actie/reactie mechanisme. Ook onze emoties zijn verbonden aan deze primaire reacties. En het geheel zoals voeding, ademhaling, mindset, omgeving, zal jou lichamelijke, geestelijke als spirituele staat van zijn beïnvloeden.

“Bewustwording is een belangrijke sleutel in ons handelen” 

Coach Dennis Huizenga 

Buteyko therapeut, holistisch coach, vegetariër, auteur van het boek Upgradejezelf

geweest:  martial artist / entrepreneur / thrill seeker 

studies:    24 jaar hoe je het beste uit jezelf kan halen ... ademhaling, neurologie, voedingsleer, etc. Meer dan eens mezelf neergezet als laboratorium rat :) (meer info studies

naast boekenkennis, ervaringsdeskundige: zelf chronische hyperventilatie gehad gecombineerd met angstaanvallen

foodie, natuurliefhebber, dierenvriend, lover, mensenvriend en heb ook mijn vrijheid nodig voor creativiteit en opladen van mijn batterij....

wil graag mensen helpen meer balans te vinden in het leven!‚Äč

Dennis NU: halverwege 2018 begonnen met meer internationale cliënten te bedienen en ook een start gemaakt met een in Engels gesproken online cursus.

Upgrade jezelf

contact

Vragen of opmerkingen? Stuur ze gerust.

New mental coaching is Upgrade-jezelf geworden!

Al geruime tijd dekt de naam Newmentalcoaching niet meer geheel de dekking vandaar dat de naam 'Upgrade jezelf' is geworden. Ga naar de nieuwe site door op onderstaande knop te klikken.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.