Adem test

1. Bekijk de video en doe de test

Hyperventilatie test, ademtest of controlepauze test, zoals Dr.Buteyko hem noemde, zijn verschillende aanduidingen om je adem-conditie te bepalen. Bekijk de video en je weet binnen 1 minuut wat je adem-conditie is en of het raadzaam is je adem-conditie te gaan verbeteren of dat het niet nodig is. Vele duizenden mensen zijn je voorgegaan.

2. Is je score lager dan 30?

Als je score lager ligt dan 30 dan is het belangrijk om je adem conditie te verbeteren, simpele oefeningen zullen niet effectief genoeg zijn. Klik op onderstaande video voor meer informatie!

3. Het gevaar van een ongebalanceerde ademhaling 

Alle essentiële processen in je lichaam zijn verbonden met de ademhaling. Zoals o.a.:

  • Geestelijke staat 
  • Energie niveau
  • Ontspanning
  • Hartslag
  • Bloeddruk
  • Bloedvaten of cardiovasculair systeem
  • Opname van voedingsstoffen en darmstelsel

Indien je teveel ademt zal je lichaam allerlei zelf beschermende maatregelen nemen om de innerlijke balans te herstellen. Kortom, een ademhaling wat in balans is met het lichaam, is essentieel voor een gebalanceerde geest en lichaam.

(hiernaast de grafiek waarin duidelijk te zien valt wat jou categorie is m.b.t. de adem-test).

MEER INFO

4. Deze cursus helpt jou dit probleem op te lossen.

Lees hier meer over de mogelijkheden.

Heb je vragen? Bel gerust of stuur een bericht.

Wat houdt de cursus nu precies in? Of heb je andere vragen bijvoorbeeld over je klachten? Wil je direct contact bel dan met nummer 06 231 639 43 (of stuur een whatsapp). Wil je liever antwoord via de mail? Druk dan op onderstaande knop voor het sturen van een bericht.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.