Eindelijk. Een goed onderbouwde cursus die je ademhaling binnen 3 weken helpt te controleren.

Heb je genoeg van benauwdheid, hyperventilatie, kortademigheid, hoge hartslag, hartkloppingen, innerlijke onrust?

Twijfels of dit ooit wel over zou gaan?

Vele mensen zijn je voorgegaan

en ervaren vaak binnen 3 weken duidelijke verbetering. 

Bestel

AANBIEDING: Complete pakket van €399 NU VOOR €295

Na aanschaf: Inlog via email, onbeperkt lessen volgen online. BONUS: Nu incl. 2 sessies persoonlijke begeleiding van 30 minuten (via online video gesprek of IRL) t.w.v. €135, een gratis ebook t.w.v. €11, persoonlijk op maat gemaakte ademhalingsband t.w.v. €25. Kortom: Een compleet onderbouwde cursus die je in je eigen tijd kunt volgen incl. controle en stimulatie van een professional.

Voorgoed jezelf genezen.

Ademhaling is een onbewust proces, je dient hiervoor begeleiding te krijgen om dit blijvend aan te passen. Helaas is het zo dat er veel onwetendheid is op het gebied van ademhaling en zullen simpele oefeningen, zoals veel gegeven worden, niet adequaat zijn. Bij een juiste begeleiding zul je snel vooruitgang opmerken.

Leer nu met een bewezen systeem stap voor stap je ademhaling in balans te krijgen. Je krijgt naast het online leersysteem ook persoonlijke begeleiding van ademspecialist en Buteyko therapeut Dennis Huizenga.

Dennis heeft al ruim 10 jaar een praktijk om mensen af te helpen van hyperventilatie, astma en angsten. Je kunt kiezen tussen online contact via skype of facetime of persoonlijk contact via een afspraak op locatie. Een internationale methode waar al duizenden mensen je voor zijn gegaan.

 

Twijfels of dit ooit wel over zou gaan?

Ademhaling wat niet onder controle is geeft vaak erg veel onzekerheid, benauwdheid of kortademigheid. Veel mensen hebben dan ook al van alles geprobeerd maar nog hebben ze niet hun ademhaling onder controle gekregen en beginnen te twijfelen of ze dit ooit wel voor elkaar krijgen. Stel je voor dat je opnieuw je in balans voelt, in je kracht voelt, zelfverzekerd kan zijn in iedere situatie.

 • benauwdheid voorbij 
 • innerlijke rust
 • geen kortademigheid meer
 • laser scherpe concentratie 
 • drukte geeft geen onrust 
 • hartslag in rust

Wat heb jij nodig?

Het starten van een programma kan nogal eens spannend zijn, het kost geld, je investeert tijd erin en krijg je wel wat je gewild had? Vertrouwen is een belangrijke kern hierin.... Bekijk onderstaande video waarin je misschien meer vertrouwen kunt krijgen om dit programma te gaan starten.

 

Genoeg is genoeg, maak vandaag de keuze af te komen van je benauwdheid of onrust.

Stop de onrust en benauwdheid

Onrust of angsten?

Dennis Huizenga deelt hieronder zijn ervaringen mbt angsten toen hij zelf ook hyperventileerde.

Lees hier

Bewezen

Een bewezen systeem waar vele tienduizenden mensen wereldwijd baat bij hebben gehad.

Professioneel

Leer de meeste stof online en de persoonlijke aspecten kunnen via persoonlijke begeleiding ondervangen worden. 

Blijvend resultaat

Resultaten zijn bij volledig doorlopen van het traject bijna altijd voorgoed m.a.w. indien je ademhaling in balans komt zal het zelden zijn dat je klachten terugkomen.

Leer in jou tempo

Nu inclusief 2 persoonlijke sessies van 30 minuten (t.w.v. €135).

Inhoud cursus

 • persoonlijke begeleiding via skype, zoom of facetime (2 sessies van 30 minuten)
 • begeleiding in je dagelijkse triggers behandelen
 • ademhaling en praten (ook zeer waardevol voor publiekelijk spreken)
 • adviezen in voeding en ademhaling
 • adviezen in beweging en ademhaling
 • mindset en ademhaling
 • begeleiding in ademhaling en slaap
 • gratis persoonlijk op maat gemaakte zg. ademhalingsband t.w.v. 25 euro (een hulpmiddel voor je training)
 • gratis ebook 'Upgrade jezelf' t.w.v. 11 euro
 • gratis 1 uur persoonlijke begeleiding t.w.v. €135 ex.BTW

 

Wil je meer info over de cursus? Klik dan op onderstaande knop. 

Meer info over de cursus

Vragen over je klachten?

Heb je nog vragen over je klachten en weet je niet zeker of dit programma wat voor jou is? E-mail je vraag door op onderstaande knop te drukken of bel direct 06 231 639 43.

E-mail

START VANDAAG

Stel het niet langer uit, neem vandaag de eerste stap. Neem weer controle over je leven. Hyperventilatie, benauwdheid of kortademigheid ervaren kan heel erg vervelend zijn. Bij aanschaf ontvang je een inlog zodat je wanneer je wilt de lessen online kunt volgen. Daarnaast krijg je als aanbieding een uur persoonlijke begeleiding erbij die je zelf kunt kiezen IRL (in real life) te doen of via Skype of Facetime.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Bij aanschaf ontvang je een inlog zodat je wanneer je wilt de lessen online kunt volgen. Daarnaast krijg je al aanbieding een uur persoonlijke begeleiding erbij die je zelf kunt kiezen IRL (in real life) te doen dus op locatie ene afspraak te maken of via skype of facetime. Hiermee krijg je een compleet pakket samen met een op maat gemaakte band en een hulpmiddel voor 's nachts om voorgoed af te komen van je hyperventilatie.

Lees hier een aantal van de vele testimonials.

Bij een goed onderbouwd online programma (met een grote database en software op de achtergrond) kun je vooral in je eigen tempo en zonder beperkingen de oefeningen en de informatie tot je nemen. Ook heb je niet te maken met reistijden naar een begeleider of cursus. Met de online cursus van Upgrade-jezelf krijg je ook persoonlijke begeleiding indien gewenst op locatie of via skype, zoom of facetime.

De meerwaarde zit hem vooral in de duidelijke stappen. In een groepscursus  bepaalt vaak de begeleider of de groep het tempo. Ook zit niet iedereen te wachten om publiekelijk te delen of hoge kosten uit te geven aan een op een begeleiding.

Nee deze site is in het leven geroepen en door Dennis Huizenga, een internationaal erkend Buteyko therapeut, holistisch coach, auteur en spreker die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. (Dennis is tevens volledig eigenaar van deze site).

Doeltreffendheid, zelf in te delen tijd en geen reistijden en ook financieel stukken goedkoper dan een op een begeleiding.

Je bepaalt zelf het tempo. Raadzaam is elke dag een stukje te doen. Voor het trainen heb je minimaa; 45 minuten per dag nodig voor ene aantal maanden (meestal 3 a 4). De totale cursus bevat voor ongeveer 6 uur aan lesmateriaal.

0% RISICO!

Niet 100% tevreden geld terug garantie.

Ben je niet tevreden? Stuur ons binnen 30 dagen een email en je krijgt zonder vragen het volledige aanschafbedrag retour.

Close

50% Complete

Krijg GRATIS tips, adviezen en oefeningen.

Help jezelf naar o.a. meer balans, innerlijke rust en meer energie door af en toe een email te krijgen. Je privacy staat ons hoog in het vaandel!