7 dagen GRATIS toegang tot het programma

Wil je leren je ademhaling te verbeteren maar twijfel je nog of dit programma wel wat voor je is? Dan is dit je kans om heel veel informatie gratis te ontvangen.

Krijg nu toegang tot het online platform, geen verplichtingen, geen verrassingen. In deze 7 dagen leer je o.a. wat er gebeurt in je lichaam als je uit balans ademt, je leert technieken hoe je dat kunt verbeteren en je leert bewust te worden hoe je jezelf kunt helpen. 

 

In dit online programma zul je leren je ademhaling in balans te krijgen en voorgoed te houden. 

Dit programma is uniek, in Augustus 2020 zal de Engelse versie ook live gaan omdat er wereldwijd hoe langer hoe meer gebruik wordt gemaakt van dit systeem.

Dennis Huizenga heeft vele honderden (zoniet duizenden) mensen wereldwijd geholpen. Hij gebruikt verweven in zijn programma de bewezen Buteyko methode en heeft daarnaast door eigen ervaringen vele aanvullingen gedaan. Hierdoor is het slagingspercentage nog meer ophoog gegaan. Volgens Dennis is het voor de meeste mensen die een serieuze uitdaging hebben met hun ademhaling niet reëel om dit te leren in een weekend (of alleen door een online uitleg). Na vele jaren en vele clienten verder ontstond het idee om een combinatie te maken tussen een online platform waarin je online (zoveel je wilt) lessen kunt volgen, er bijgehouden wordt waar je bent geweest en daarnaast een persoonlijke begeleiding is waarin je persoonlijk wordt geholpen in jou triggers en leermomenten.

Synergie ontstaat door de combinatie van een online platform (waardoor je waar en wanneer je wilt lessen te volgen) en de persoonlijke begeleiding.

Persoonlijke afspraken (IRL) zijn mogelijk of zoals de meeste mensen door het Corona virus verkiezen, een afspraak via online video gesprekken te boeken waardoor je vanuit huis (of waar dan ook) begeleidt wordt om je ademhaling nu eens en voorgoed in balans te krijgen EN houden.

 

Duidelijke uitleg

Leer via online lessen te begrijpen wat er gebeurt als je ademt en wat er gebeurt als je uit balans ademt.

Bewezen technieken

De technieken die toegepast worden in deze cursus zijn veelal technieken die duizenden jaren zichzelf bewezen hebben o.a. door de Samurai en Ama (Japanse vrouwelijk parel duiksters).

Klik hier voor deze gratis toegang

Je hoeft niks te betalen of geen creditcard in te voeren! Dit programma is ontstaan vanuit de praktijk en is dus geen internet marketing programma! 

Krijg toegang

Belangrijkste voordelen van dit programma

  • Lage kosten
  • Direct beginnen zonder afspraak
  • Inclusief persoonlijke begeleiding
  • Geen reistijd en reiskosten
  • Persoonlijk programma (indien gewenst anoniem)
  • Zovaak je wilt de lessen opnieuw doornemen zodat je heel goed de stof begrijpt en kunt toepassen
  • Overal en altijd de lessen te volgen op mobiel, ipad, computer of laptop
  • Wereldwijd bewezen systeem

gratis toegang

Geheel gratis proefperiode van 7 dagen. Dit programma is ontstaan vanuit de praktijk en is dus geen internet marketing programma! 

Start